وقت صبح– عطیه قره داغی؛ پوآچا رولی یا کروسان پیچکی محصولی است که توسط بسیاری از کارخانجات مواد غذایی تولید و به بازار عرضه شده؛ اما مطمئن باشید جای پوآچا رولی صبحانه خانگی را نمیگیرد!
این نان خوشمزه را حتی برای عصرانه به همراه چای یا قهوه میتوانید نوش جان کنید.
مواد لازم برای خمیر پوآچا:
۱ لیوان دستهدار شیر
کمتر از نصف لیوان روغن مایع
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۳۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری سر صاف نمک
۱ قاشق چایخوری پیکینگ پودر
۳ الی ۴ لیوان دستهدار آرد
شکلات صبحانه به میزان دلخواه
مواد لازم برای رومال پوآچا:
۱ عدد زردهی تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شیر
طرز تهیه پوآچا رولی (کروسان):
۱) شیر ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید؛ به خاطر داشته باشید خمیر مایهی خیس و خمیر مایهی خشک فوری، نیاز به عمل آمدن ندارد.
.
۲) سپس روغن مایع، سفیدهی تخم مرغ، کرهی نرم شده در دمای محیط، پیکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
.
۳) سپس آرد را با کنترل و کمکم اضافه کنید و ورز بدهید؛ آرد را به اندازهای بریزید که خمیر نرمی حاصل شود و به دست نچسبد.
.
۴) سپس روی خمیر را بپوشانید و ۴۰ الی ۴۵ دقیقه استراحت بدهید. پس از به عمل آمدن خمیر، آن را کمی ورز دهید و با وردنه به صورت دایرهای باز کنید.
.
۴) خمیر را به ۱۶ قسمت مساوی برش بزنید و در قسمت پهن خمیر، مقدار شکلات صبحانه قرار داده و آن را به صورت رولی بپیچید.
.
۵) بعد از چیدن سینی فر با پوآچا، روی آن را با پارچه تمیز بپوشانید تا مجدد استراحت کند. بعد از گذشت حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه، رومال مخلوط شیر و زردهی تخم مرغ را بر روی خمیرها مالیده و درون فر قرار دهید.
.
نکته: دمای فر گازی ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه باید باشد و کروسانها به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در این دما باید قرار داشته باشند. در صورتی که فر گازی دارین؛ پس از مدتی ابتدا ته خمیر رو چک کنید، در صورتی که سرخ شده باشد؛ فر برقی رو برای مدت کوتاه به منظور طلایی شدن روی کروسانها روشن کنید.
نوش جان