اخبار برخط
اخبار برخط

شیرینی کشمشی خانگی؛ محبوب دل‌ هر ایرانی

تجربه شخصی من ثابت کرده محال است که شیرینی کشمشی مامان‌پز و خانگی را به کسی تعارف کنم و دست رد ببینم!

وقت صبحعطیه قره داغی؛ این شیرینی یکی از شیرینی‌های پرطرفدار بین همه‌ی ما ایرانی‌هاست که بی تردید در ویترین هر قنادی‌ای یافت می‌شود؛ با این حال به جرات معتقدم اگر پخت این شیرینی در خانه باشد، قطعا طعم دلچسب آن در ذهن شما برای همیشه ماندگارتر است!

از آنجایی که پخت خانگی این شیرینی بسیار ساده و سریع است؛ باعث شد تا آن را با شما به اشتراک بذارم.

به خاطر داشته باشید اگر مواد لازم برای پخت این شیرینی را در منزل ندارید؛ به راحتی می‌توانید از نزدیک‌ترین فروشگاهی که لوازم قنادی می‌فروشد، تهیه کنید! پس با من همراه باشید!

مواد لازم برای پخت شیرینی کشمشی خانگی:

کره ۸۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۱۱۵ گرم

آرد قنادی ۱۵۰ گرم

کشمش پلویی ۷۰ گرم

وانیل خیلی کم (به اندازه‌ی نوک قاشق چای‌خوری)

طرز تهیه:

  • ابتدا کره‌ی آب شده در دمای محیط را با پودر قند مخلوط می‌کنیم و با همزن به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه می‌زنیم تا به رنگ کرم روشن در آید.

  • سپس یک عدد تخم مرغ و مقدار کمی وانیل به مخلوط اضافه می‌کنیم و به هم زدن با دستگاه همزن ادامه می‌دهیم.

  •  در مرحله بعدی آرد قنادی که دو بار الک شده را به مخلوط اضافه کرده، آرام هم می‌زنیم تا خمیر ملایم و یکدستی به دست آید.

  • در مرحله‌ی آخر کشمش شسته و خیس شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم.

  • پس از آن وقتی مخلوط کشمش و خمیر حاصله، نرم و یکدست شد؛ مقداری از آن را در قیف مخصوص ریخته و با فواصل منظم و با حرکت دست به صورت دایره‌وار، در سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز فرم می‌دهیم.

شیرینی کشمشی خانگی؛ محبوب دل‌ هر ایرانی

نکته: در صورتی که به کاغذ روغنی دسترسی ندارید؛ می‌توانید کف آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید تا شیرینی پس از پخت، به راحتی جدا شود و نچسبد.

  • پس از گرم شدن فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه، سینی را درون آن قرار می‌دهیم. به یاد داشته باشید زمان پخت این شیرینی بسیار کوتاه است و پس از طلایی شدن خمیر اطراف آن، باید سینی شیرینی را از فر خارج کنید. 

  • از آنجایی که شیرینی کشمشی بسیار ترد و شکننده است؛ باید برای جدا کردن آن از کاغذ روغنی اجازه دهید تا خنک شود.

شیرینی کشمشی خانگی؛ محبوب دل‌ هر ایرانی

نکته: به یاد داشته باشید هرچه کره‌ی موجود در مواد موجود در طرز تهیه شیرینی بیش‌تر باشد، شیرینی کشمشی شما نرم‌تر و هرچه آرد آن بیش‌تر از دستور بالا باشد؛ شیرینی کشمشی شما خشک تر خواهد بود.

پیشنهاد می‌کنم حتما این شیرینی خوشمزه رو در منزل تهیه کنید و به عنوان میان‌وعده یا عصرانه به همراه با یک لیوان چای لبریز، نوش جان کنید!

 

شیرینی کشمشی خانگی؛ محبوب دل‌ هر ایرانی

 

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2534877_676
آینده مبهم رامین رضاییان در استقلال
2537459_225
طرز تهیه گلت توت فرنگی؛ دسر خوشمزه بهاری 
2534890_518
وعده عجیب سرمربی استقلال: فصل از فردا شروع می‌شود!
2539895_198
نقد و بررسی انیمیشن «اسنیکز»
2534906_572
روز و ساعت مسابقه معوقه استقلال و هوادار
2539885_381
فوت و فن زندگی مشترک؛ چهار عبارتی که می‌توانند ازدواج را نابود کنند
2534962_445
تکذیب یک شایعه جنجالی از سمت باشگاه استقلال
آازده-صمدی
توقف نشخوار فکری و بازگشت به لحظه حال
spring-perfumes-2025-11
بهترین عطرهای بهاری که در سال ۲۰۲۵ باید امتحان کنید
2535005_218
تصاویر؛ واکنش سردار آزمون به اتمام سریال پایتخت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *