به گزارش وقت صبح، سالاد ژامبون یک میان وعده یا غذای کامل است که طعمی بسیار لذیذ دارد و بخاطر وجود سیب زمینی و تخم مرغ بسیار مقوی است.
مواد لازم :
ماست یونانی پر چرب: نصف فنجان
سس مایونز: ۱ قاشق غذا خوری
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
سس خردل: ۱ قاشق غذا خوری
عسل: ۱ قاشق چای خوری
شوید خرد شده تازه: ۴ قاشق غذا خوری
ژامبون خرد شده: ۱ پیمانه
سیب زمینی آبپز و خرد شده: ۲ پیمانه
تخم مرغ آبپز خرد شده: ۱ پیمانه (حدود ۲ تخم مرغ)
خیار شور رنده شده: نصف پیمانه
نمک دریایی و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
در یک کاسه، ماست و مایونز و پودر سیر و آب لیمو و عسل و خردل و نمک و فلفل را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
پس از اینکه سس آماده شد، روی آنرا با سلفون می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.
در ادامه سیب زمینی و تخم مرغ خرد شده را به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم.
خیار شور و کالباس هم اضافه کرده و خیلی آرام هم می زنیم.
توجه داشته باشید که باید مواد را به آرامی ترکیب کنیم تا له نشوند و ظاهر سالاد را خراب نکنند.
در ادامه سس را اضافه کردن و کمی ترکیب می کنیم، سپس یک ساعت سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا مزه ها به خورد سالاد برود.ًٌ