اخبار برخط
اخبار برخط

سالاد انار؛ یک پیش غذای خوشمزه برای یلدا

سالاد انار یکی از انواع سالاد‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در مناسبت‌های خاص مانند شب یلدا بیشتر تهیه می‌شود.
سالاد کلم برای یلدا

به گزارش وقت صبح؛ سالاد‌ها اغلب از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنی‌هایی مثل سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و … تشکیل می‌شوند سالاد‌ها معمولا به صورت سرد سرو می‌شوند.

ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و … نیز به آن‌ها اضافه شود که در این صورت ارزش غذایی آن‌ها بیشتر می‌شود و می‌توان به عنوان غذای اصلی نیز آن را میل کرد.

سالاد کلم و انار یکی از انواع سالاد‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در مناسبت‌های خاص مانند شب یلدا بیشتر تهیه می‌شود.

این سالاد خوشمزه به دلیل اینکه انار فقط در فصل پاییز و زمستان موجود است یک سالاد فصلی محسوب می‌شود.

این سالاد در عین حال که بسیار خوشمزه است طرز تهیه ساده‌ای هم دارد و می‌توانید به راحتی برای مهمانی‌ها و مجالس آن را تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید.

مواد اولیه:

کلم سفید کوچک ۱ عدد

کلم بنفش ۱/۳ عدد

هویج بزرگ ۲ عدد

گردو خرد شده ۱۵۰ گرم

کشمش ۱۰۰ گرم

انار بزرگ ۲ عدد

سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

آویشن به میزان لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا کلم را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید آن را تمیز بشویید سپس به صورت رشته‌ای نازک برش بزنید. برای خرد کردن کلم برای اینکه برش‌ها یک دست و تمیز در بیاید و در نهایت سالاد زیبایی داشته باشید.

ابتدا قسمت‌های انتهایی کلم برگ را جدا کنید سپس دور تا دور مغز کلم را با چاقویی تیز برش بزنید. سپس مغز کلم را خارج کنید در مرحله بعد برگ‌های کلم را جدا کنید کلم برگ را به صورت لوله‌ای بپیچانید و آن را خرد کنید بدین ترتیب برش‌هایی هم اندازه و زیبا خواهید داشت.

خیلی از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند بنابراین مهم‌ترین نکته در خصوص تهیه این سالاد از بین بردن بوی کلم است.

برای این منظور کلم‌ها را به روش گفته شده خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید بعد داخل صافی بریزید و اجازه دهید آب آن کشیده شود با این ترفند بوی بد کلم از بین می‌رود و در نهایت سالادی خوش طعم و خوش عطر خواهید داشت.

۲- در ادامه هویج‌ها را هم تمیز بشویید پوست آن را بگیرید و همانند کلم به صورت نوار‌های نازک طولی و رشته‌ای رنده کنید و آن را هم به ظرف سالاد اضافه کنید و با کلم خرد شده مخلوط کنید. سپس انار دان شده را هم به مواد اضافه کنید.

۳- گردو‌ها را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید بعد پوست آن‌ها را جدا کنید اگر گردو را با پوست اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود. کشمش‌ها را بعد از شستن در آب خیس کنید تا نرم شود و بعد به سالاد اضافه کنید.

۴- برای تهیه سس سالاد سس مایونز را در یک کاسه‌ای بریزید سپس آبلیمو + نمک + فلفل سیاه + آویشن را به آن اضافه کنید تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی بدست بیاید.

۵- سس تهیه شده را با مواد مخلوط کنید سپس حدود ۲ الی ۳ ساعت در پخچال نگه دارید و اجازه دهید سس به خورد مواد برود و پس از آن میل کنید.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2535005_218
تصاویر؛ واکنش سردار آزمون به اتمام سریال پایتخت
2534449_363
بررسی بدهی میلیاردی استقلال به یک خشکشویی
2534504_341
تلخ اما واقعی؛ استقلال آماده جشن بقا!
2534511_675
تصاویر؛ سند جنجالی رضا درویش در پرسپولیس؛ بازیکنان میلیاردی که ناپدید شدند!
2534621_670
تصاویر؛ ستاره سپاهان یک استقلالی مخفی است!
2534625_904
جام در دوراهی؛ تراکتور یا سپاهان مسئله این است!
2534647_629
یک مقصد هیجان‌انگیر برای مهدی طارمی؛ همبازی ستارگان فراموش شده
2534696_489
از جام تا جنجال؛ پایان دوران درویش در پرسپولیس
2534736_897
پاسخ به اظهارات جنجالی مهدی طارمی درباره بازسازی ورزشگاه آزادی
2534769_993
پرسپولیس زیان‌ده؛ ۱۲۲ میلیارد زیر است!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *