اخبار برخط
اخبار برخط

روش آسان تهیه چیز کیک یلدایی انار در یخچال

در این مطلب می‌توانید از طرز تهیه چیز کیک یلدایی انار در یخچال مطلع شوید و برای شب یلدا با درست کردن آن از مهمانان پذیرایی کنید.
چیز کیک یلدایی انار

وقت صبح؛ چیز کیک یلدایی انار یکی از انواع دسرهای خوشمزه پاییز است که معمولا برای شب یلدا درست می‌شود.

مواد لازم:

بیسکوییت پتی‌بور: ۲ بسته یا ۲۰۰ گرم

کره: ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: یک بسته یا ۲۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم

پودر قند: سه‌چهارم پیمانه

پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای‌خوری

آب جوش یا شیر: یک‌چهارم پیمانه

انار: یک پیمانه

ژله انار: یک بسته

وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

بیسکوییت را حسابی خرد کنیم.

سپس کره آب شده را با آن مخلوط می‌کنیم و با قاشق خوب هم می‌زنیم.

در کف قالب کمربندی یک نایلون فریزر قرار می‌دهیم و مخلوط بیسکوییت و کره را در کف قالب می‌ریزیم.

با یک قاشق یا گوشکوب مخلوط را حسابی فشرده می‌کنیم.

سپس قالب را حدود یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

۲ قاشق چای خوری پودر ژلاتین را با یک‌چهارم پیمانه شیر یا آب جوش حل می‌کنیم.

روی بخار کتری قرار می‌دهیم تا آب شود.

۲۰۰ گرم پنیر خامه‌ای ماسکارپونه یا ویلی را با ۲۰۰گرم و سه‌چهارم پودر قند مخلوط می‌کنیم.

دقت کنید برای درست کردن چیزکیک باید حتما از پنیری استفاده کنید که نمک نداشته باشد یا خیلی کم نمک باشد.

سپس پودر ژلاتین بن ماری شده را هم به مواد پنیری اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

قالب را از یخچال بیرون می‌آوریم و این مواد را به لایه بیسکوییت و کره اضافه می‌کنیم.

با استفاده از یک لیسک یا قاشق سطح آن را صاف و یکدست می‌کنیم.

دوباره قالب را حدود یک تا ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا چیز کیک به اصطلاح استراحت کند یا ببندد.

یک بسته ژله انار را درون ظرف مناسب می‌ریزیم.

به آن یک پیمانه آب جوش و نصف پیمانه آب سرد اضافه می‌کنیم.

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل را هم به ژله اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم روی بخار کتری خوب بن ماری شود.

با این روش ذرات پودر ژله حسابی در آب جوش مخلوط می‌شود.

بعد از این کار اجازه می‌دهیم ژله کمی خنک شود.

قالب چیز کیک را از یخچال بیرون می‌آوریم.

نصف ژله را همراه یک پیمانه انار روی چیز کیک می‌ریزیم.

قالب را دوباره در یخچال قرار می‌دهیم تا ژله هم ببندد.

وقتی نصف ژله را می‌ریزید دانه‌های انار بالای چیز کیک نمی‌آید و شکل آن را به هم نمی‌ریزد.

سپس قالب را از یخچال بیرون می‌آوریم و نصف دیگر ژله را هم اضافه می‌کنیم.

می‌گذاریم چیزکیک برای چند ساعت در یخچال بماند.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

img_20250909_100111_607
گتوزو: دیوانه‌کننده‌ترین بازی دوران مربیگری‌ام بود
d985d8a7d8b1daa9d988d8a8d8a7daa9db8cda86
هافبک پرسپولیس برابر کرواسی به میدان رفت
img_20250909_094952_153
اورونوف و مدال قهرمانی کافا از دستان اینفانتینو
img_20250909_092133_752
نونو اسپریتو سانتو از ناتینگهام فارست اخراج شد
1992b5aee3b_9e0503
جمله خوشحال کننده ساپینتو به استقلالی ها: رونالدو را آبی پوش میکنم(ویدیو)
d8b4d987d8b1db8cd8a7d8b1d985d8bad8a7d986d984d988
آخرین وضعیت مصدومیت شهریار مغانلو در فینال کافا
d8b3db8cd8afd8add8b3db8cd986d8add8b3db8cd986db8c
ساپینتو: سیدحسین از ابتدا در لیست من بود
d8b3d8a7d9bedb8cd986d8aad988
ساپینتو: قهرمانی حذفی را از ما گرفتند!
d8acd984d8a7d984d8a7d984d8afdb8cd986d985d8a7d8b4d8a7d8b1db8cd9bed988d981
دوری طولانی ماشاریپوف از استقلال
1992b29f31b_fd9135
ساپینتو: داور چهارم دربی دروغگو بود و لایق محرومیت نبودم(ویدیو)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *