اخبار برخط
اخبار برخط

آیا توکن‌های هوش مصنوعی دیپ سیک کلاهبرداری هستند؟

با افزایش محبوبیت هوش مصنوعی دیپ سیک، کلاهبرداران بازار رمزارز اقدام به استفاده از نام این استارتاپ برای توکن‌های خود کرده‌اند.

آیا توکن‌های هوش مصنوعی دیپ سیک کلاهبرداری هستند؟

هوش مصنوعی چینی Deepseek که محبوبیت بالایی پیدا کرده است، تاکنون توکنی از خود منتشر نکرده است، اما این مساله باعث نشده که چندین پروژه کلاهبرداری از نام این هوش مصنوعی برای کوین‌های خود استفاده نکنند. در بیست و هفتم ژانویه 75 توکن در فضای رمزارزی وجود داشتند که ادعا می‌کردند توکن رسمی این هوش مصنوعی هستند و اغلب آنها در شبکه‌های اتریوم و سولانا قرار داشتند. 

پروژه‌های کلاهبرداری رمزارزی با استفاده از نام دیپ سیک

دیپ سیک که تبدیل به ابزار هوش مصنوعی مشهور و رایگانی برای تحلیل داده و جست‌وجوی پیشرفته شده است، توانسته تمام دنیای تکنولوژی را تحت تاثیر قرار دهد. کلاهبرداران بازار رمزارز که از هر موقعیت برای دزدی از فعالان این بازار استفاده می‌کنند نیز از این فرصت بهره بردند و توکن‌هایی را با نام‌ این هوش مصنوعی منتشر کنند. 

برای مثال، یکی از این توکن‌ها که حجم معاملات بالایی هم به دست آورد، توانست ارزش بازاری خود را به 13 میلیون دلار برساند و رکورد حجم معاملاتی 28.5 میلیونی را نیز ثبت کرد. از ابتدای سال جاری میلادی و به‌ دنبال انتشار میم کوین‌های رسمی رئیس جمهوری آمریکا، حجم کلاهبرداری‌های رمزارزی به‌شدت افزایش یافته است. 

توکن‌های کلاهبرداری هوش مصنوعی دیپ سیک

بر اساس داده‌های ردیاب Birdeye سولانا، توکنی که در این شبکه با استفاده از نام این هوش مصنوعی چینی عرضه شده بود، توانست به ارزش بازاری 48 میلیون دلاری و حجم معاملات 150 میلیون دلاری دست پیدا کند. داده‌های بلاکچینی نشان می‌دهند این توکن در چهارم ژانویه و پیش از محبوبیت دیپ سیک عرضه شده است. با وجود اینکه سازندگان این پروژه کلاهبرداری تلاش کردند ارتباط این توکن با صفحه رسمی X و وبسایت هوش مصنوعی دیپ سیک را نشان دهند، این شرکت چینی هرگونه ارتباط با این پروژه‌ها را رد کرده است. در زمان نگارش این گزارش، ارزش بازاری این توکن به 30 میلیون دلار کاهش پیدا کرده است، اما هنوز 22 هزار کیف‌ پول این توکن را در اختیار دارند. یکی دیگر از این توکن‌های کلاهبرداری توانست به ارزش بازاری 13 میلیون دلاری و حجم معاملات 28.5 میلیون دلاری دست پیدا کند. 

یکی دیگر از کلاهبردارها تا آنجا پیش رفته بود که اقدام به ساخت نسخه کپی از اپ دیپ سیک کرده بود و کاربران را به اتصال کیف‌ پول رمزارزی خود به این سایت تشویق می‌کرد؛ به این صورت که به‌ محض اتصال کیف‌ پول، تمام دارایی رمزارزی کاربر به سرقت می‌رفت.

financemagnates_c7148cfce094b-62f376edbe98442f546e15607feb2973-resized

اخبار حوزه رمزارزها را در صفحه ارز دیجیتال تجارت‌نیوز بخوانید.

سلب مسئولیت: همان‌طور که بر همگان روشن است، ورود به معاملات در هر نوع بازاری نیازمند دانش و تجربه‌ کافی است. تجارت‌نیوز این گزارش را تنها به منظور تحلیل داده‌ها و اخبار مربوطه تهیه کرده و این مجموعه هیچ‌گونه پیشنهادی برای هر نوع معامله‌ای به خوانندگان محترم ارائه نمی‌دهد.

 

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2534736_897
پاسخ به اظهارات جنجالی مهدی طارمی درباره بازسازی ورزشگاه آزادی
2534769_993
پرسپولیس زیان‌ده؛ ۱۲۲ میلیارد زیر است!
2534774_860
آمار‌های منفی پرسپولیس با اسماعیل کارتال
2534781_680
تراکتور در مسیر استقلال و پرسپولیس؛ قهرمانان تمام‌عیار!
2534787_501
بمب تراکتور یک سال بعد عمل کرد
2534799_758
تصاویر؛ رکورد تاریخی افشین قطبی در اختیار کارترون
2534831_971
آشنایی با حریف ناشناخته تیم ملی؛ دارای بازیکن از آرسنال
2534827_601
رکورد‌های عجیب نیازمند مقابل پرسپولیس؛ قلدرخان
2533430_317
علیپور در آستانه رسیدن به رکورد پیروانی
honor-x70i-launched
 آنر X70i با قیمت رقابتی و تراشه دایمنسیتی ۷۰۲۵ اولترا معرفی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *