اخبار برخط
اخبار برخط

آشنایی با معجزه های دمنوش پوست پرتقال

پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و با آن مقابله می‌کند. سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی را که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید، درمان می‌کند همچنین اشتها را افزایش می‌دهد، باعث تقویت سیستم هاضمه می‌شود و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می‌برد.

دمنوش پوست پرتقال خواص ضدمیکروبی، ضدویروسی، ضدباکتری و ضدالتهابی دارد، پوست پرتقال بافتی چرمی شکل دارد و حاوی غدد روغنی فراوانی است و قرن‌های بسیاری است که از پوست این میوه و دیگر مرکبات در موارد پزشکی استفاده می‌شود.

در طب سنتی از خواص درمانی جوشانده پوست پرتقال برای تقویت سیستم ایمنی بدن و سیستم اعصاب استفاده می‌شود. مردم در فصل زمستان به سراغ گرما و نوشیدنی‌های گرم می‌روند و یکی از دمنوش‌های پیشنهادی در فصل زمستان دمنوش پوست پرتقال است.

محققان می‌گویند پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد. پوست پرتقال حاوی ویتامین‌های C و B۱ و فولیک اسید، فلاوونوئید، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.

درمان سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی

پرتقال و دمنوش پوست پرتقال از بروز سرطان و تومور پیشگیری و با آن مقابله می‌کند. سرفه، آسم، سرماخوردگی و هر بیماری تنفسی را که بر اثر وجود خلط در سینه ممکن است به وجود آید، درمان می‌کند.

اشتها را افزایش می‌دهد، باعث تقویت سیستم هاضمه می‌شود و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می‌برد، سیستم گردش خون را بهبود می‌بخشد، استرس و تنش‌های عصبی را تسکین می‌دهد و بی‌خوابی را درمان می‌کند.

طرز تهیه

ابتدا پوست پرتقال را طوری جدا کنید که قسمت سفیدی داخلی آن کاملاً از پوست نارنجی جدا شود، چون پوست سفید رنگ دمنوش را تلخ می‌کند. سپس آن را بشویید و در آب سرد بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. بعد آن را روی پارچه تمیزی پهن کنید و بگذارید روی شوفاژ تا کاملاً خشک شود. دمنوش خود را با پوست پرتقال خشک شده تهیه کنید. آب را جوش بیاورید، پوست پرتقال‌ها را داخل قوری بریزید و به همراه چوب دارچین به مدت نیم ساعت دم بگذارید.

پوست پرتقال را چگونه بخوریم؟

همان طور که می‌دانید پوست پرتقال مزه تلخی دارد و نمی‌توان آن را به تنهایی مصرف کرد، ولی می‌توان از روش‌هایی استفاده کرد که تلخی آن کاهش یابد و قابل خوردن شود. می‌توان با استفاده از کمی شکر یا عسل آن را شیرین و مصرف کرد.

همچنین می‌توان از پوست پرتقال رنده شده در انواع سس سالاد یا برخی دم‌کرده‌های گیاهی، قهوه یا در تهیه برخی دسر‌ها و کیک‌ها استفاده کرد. از پوست پرتقال خلال شده نیز در برخی غذا‌ها استفاده می‌شود یا می‌توان با پوست پرتقال مربا تهیه و آن را مصرف کرد.

اگر اصرار زیادی به تهیه خلال پوست پرتقال دارید حتماً پرتقالی را انتخاب کنید که رنگ پوستش طبیعی و فاقد واکس باشد. ضمن این‌که هرگز خلال‌ها را در محیط مرطوب آشپزخانه و یخچال نگهداری نکنید و بهتر است خلال‌ها در یک وعده و به صورت تازه مصرف شود.

منبع: خراسان

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

unnamed-file-5
اردوی پارامچ اندازی پسران
1-51
نائیجی: از عملکرد دقیقی رضایت داریم/ کادرفنی به کارش ادامه می دهد
D985D8ADD985D8AFD8B4D8B1DB8CD981DB8C
آسیب‌دیدگی محمد شریفی در برخورد شدید با سروش رفیعی
D8B1D8B3D988D984D8AED8B7DB8CD8A8DB8C-1
رسول خطیبی: به زودی از انتهای جدول فاصله می‌گیریم
D8B9D984DB8CD8B7D8A7D987D8B1D8A7D986
طاهران: صدرنشینی چادرملو را به هواداران تقدیم می‌کنم
D9BEDB8CD985D8A7D986D8ADD8AFD8A7D8AFDB8C-1
واکنش شدید مدیرعامل پرسپولیس به استوری جنجالی
D8B9D984DB8CD8AAD8A7D8ACD8B1D986DB8CD8A7-1
بیانیه مهم تاجرنیا پس از شعار جنجالی هواداران پرسپولیس
D8B3D8B9DB8CD8AFD8AFD982DB8CD982DB8C
استعفای دقیقی از هدایت پیکان پس از شکست مقابل فولاد
D8A7D8B3D8AAD982D984D8A7D984-8
واکنش باشگاه استقلال به شعار هواداران پرسپولیس
D985D8B3D8B9D988D8AFD8B1DB8CDAAFDB8C
ریگی: فجر سپاسی موقعیت‌های زیادی ایجاد کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *