وقت صبح – قاتق کشک و سیب یکی از غذاهایی است که در شهر کرمان طرفداران زیادی دارد و در ایام مختلف سال به علت پخت اسان و کم هزینه بودن آن به وفور در سر سفره آنها مشاهده می شود.
امروز ما به شما طرز تیه این غذای خوشمزه و آسان را با کمترین مواد اولیه آموزش می دهیم و امیدواریم در وعده افطار یک مزه ناب جدید را تجربه کنید.
بخوانید: آش اسفناج و عدس؛ مزه ای هیجان انگیز در دنیای افطاری ها
مواد لازم برای تهیه قاتوق کشک و سیب(برای 4 نفر)
- سیب زمینی 4 عدد
- دو لیوان کشک
- نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
- یک عدد پیاز بزرگ
- یک قاشق غذاخوری آرد گندم
- پنج حبه سیر
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی سیب زمینی ها را به صورت کامل آبپز می کنیم و بعد از پخت کامل آنها را به صورت له و پوره در می آوریم.
در ظرفی دیگر پیاز داغ درست کرده و زردچوبه کافی به آن اضافه می کنیم و بعد از سرخ شدن کامل یک قاشق آرد را به مدت یک دقیقه در آن تفت می دهیم و بعد بلافاصله سیرهای رنده شده و نعنا خشک را هم در ظرف پیاز داغ و آرد می ریزیم.
بعد از کمتر از یک دقیقه کشکی را که با آب رقیق کرده ایم را به قابلمه اضافه می کنیم و با شعله کم اجازه می دهیم تا کشک به جوش بیاید.
حالا سیب زمینی های له شده را با نصف لیوان آب سرد در ظرفی رقیق می کنیم و بعد از به جوش آمدن مواد قابلمه آن را به مواد کشکی اضافه می کنیم و درب ظرف را می بندیم و با حرارت کم اجازه می دهیم قاتوق کشک و سیب ما به مدت نیم الی 40 دقیقه جا بیفتد و به غلظت برسد.
در آخر هم نمک و فلفل غذا را اضافه می کنیم و با نعنا داغ و پیاز داغ آن را تزئئین می کنیم.
نکات کلیدی:
- در پخت این غذا هر ه میزان کشک آن بیشتر باشد طعم بهتری به آن می دهد.
- در هنگام سرخ کردن آرد بیشتر از یک دقیقه طول نکشد ون باعث سوختگی آن می شود.
- سیب زمین های له شده را اول در آب سرد حل کنید؛ ون اگر آن را به محلول داغ کشک اضافه کنید گلوله گلوله می شود و به خوبی حل نمی شود.
- نمک این غذا را در آخر اضافه کنید؛ چون کشک به تنهایی دارای نمک است و ممکن بعد از اضافه کردن کشک غذای شما شور شود.
- برای خوشمزه تر شدن این غذا پیاز داغ را به صورت کامل سرخ کنید تا بوی مطبوع آن به قاتوق شما عطر خاصی را بدهد.
خواننده عزیز: برای دیدن آموزشهای جدید و دسترسی به تمام دستور پختهای خاص قبلی ما روی آشپزی کلیک کنید و در مرورگر خود (کروم یا فایرفاکس) روی عکس ستاره کنار آدرس سایت کلیک کنید.