اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه کیک موز برگردان؛ کیک خوشبو و خوشمزه

کیک موز برگردان نوعی کیک میوه‌ای و کاراملی است که به دلیل داشتن موز و کارامل عطر و طعم بسیار دلچسبی دارد.

طرز تهیه کیک موز برگردان؛ کیک خوشبو و خوشمزه

ـ کیک‌ها از جمله دسر‌ها و عصرانه‌های خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوه‌ای، خامه‌ای، شکلاتی، پنیری و… تهیه می‌شوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک‌های میوه‌ای به دلیل عطر و بوی میوه تازه‌ای که در آنها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند. کیک موز برگردان نوعی کیک بسیار خوشمزه و معطر است که به صورت برگردان تهیه می‌شود و موز همراه با سسی از کارامل در قسمت رویی کیک قرار می‌گیرد. اگر به دنبال درست کردن کیک‌های خوشمزه و خاص هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک موز برگردان همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید شیرینی: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱ لیوان
شیر: ۱ لیوان
روغن مایع: سه چهارم لیوان
موز: ۳ عدد
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای سس کارامل
شکر: ۵ قاشق غذاخوری
کره: ۴۰ گرم

طرز تهیه

طرز تهیه کیک موز برگردان؛ کیک خوشبو و خوشمزه

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا موز‌ها را پوست کنید و به صورت ورقه‌ای بزرگ از بالا برش بزنید. کف قالب موردنظرتان کاغذ روغنی قرار بدهید و موز‌های ورقه‌ای را روی کاغذ کنار هم بچینید و دورتادور دیواره قالب را با کره چرب کنید. ۵ قاشق شکر را داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت خیای کم اجاق گاز قرار بدهید تا شکر بدون هم زدن و با حرارت کم آب شود. هرازگاهی ماهی تابه را دور بدهید تا شکر پخش شود. بعد از اینکه شکر کاملا آب شد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بعد سس کاراملی آماده را روی موز‌ها بریزید. در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را همراه با وانیل و شکر داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید تا پفکی و کرم‌دار شود. می‌توانید در صورت دلخواه یکی دو قطره اسانس موز هم به مواد اضافه کنید. روغن و شیر را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر با همزن برقی هم بزنید و بعد همزن را خاموش کنید. آرد و بکینگ‌پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کرده‌اید، کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا با مایه کیک مخلوط شود. در آخر مایه کیک را داخل قالب و روی موز‌ها بریزید و قالب را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از اینکه کیک پخت، قالب را از فر خارج کنید و بعد از ۱۵ دقیقه که کیک خنک شد، کیک را داخل ظرف سرو برگردانید و کاغذ روغنی را از روی کیک جدا کنید، نوش جان. 
نکات مهم برای تهیه هر نوع کیک در منزل

طرز تهیه کیک موز برگردان؛ کیک خوشبو و خوشمزه
۱- برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
۲- معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است. با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. اما دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست‌تان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

۳-سعی کنید یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد آشپزی تهیه کنید؛ زیرا در تهیه کیک و شیرینی اندازه‌های دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

۴- همیشه زمان به هم زدن تخم‌مرغ چندین بار هم‌زن را خاموش کنید و اطراف ظرف را با کمک لیسک تمیز و داخل ظرف بریزید تا ذره‌ای از تخم‌مرغ به صورت هم نزده داخل کیک نباشد. در غیر این صورت با وجود اینکه از وانیل و یا اسانس استفاده می‌کنید، باز هم کیک بوی تخم‌مرغ می‌گیرد.

۵- همیشه برای پخت هر کیکی آرد و مواد خشک دیگر مثل پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. این کار باعث هواگیری و سبک شدن آرد می‌شود. درنتیجه بافت کیک شما بهتر می‌شود. نکته مهم دیگری که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد کیک هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

۶- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات شما هدر می‌رود؛ زیرا کیک شما پف نمی‌کند.

۷-در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب نسبت به مواد کوچک یا بزرگ باشد، نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. همیشه باید قالبی را انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را در آن ریختید، ۳/۱ قالب شما خالی بماند. البته همه این موارد نیاز به تجربه دارد. شاید بار اول متوجه نشوید چه قالبی مناسب است. باید چند بار کیک درست کنید تا چشم شما به اندازه‌ها عادت کند و بتوانید سریع قالب مناسب را انتخاب کنید.
۸- وقتی می‌خواهید کیک را در قالب بریزید، از وسط بریزید. بعد به اطراف پخش کنید. سعی کنید کیک را طوری در قالب بریزید که مواد به صورت یک‌نواخت همه جا پخش شود.

۹- نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً می‌توانید آنها را از همه لوازم قنادی‌ها تهیه کنید. این قالب‌ها در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجودند.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1-81
خلیل‌زاده: ما با غیرت ایرانی بازی خواهیم کرد/ هدف اول تراکتور صعود به مرحله بعدی است
D8A7D985DB8CD8B1D8B9D984DB8CD8A2D8B0D8B1D9BEDB8CD8B1D8A7
آذرپیرا هم فینالیست شد | انتقام شیرین از تاج‌الدینوف
D8A2D8B1D8A7D985D987D985DB8CD986D8A7D8B3DB8CD8A7D986
مدافع پرسپولیس به تیم ملی ارمنستان دعوت شد
D985D987D8AFDB8CD982D8A7DB8CD8AFDB8C-1
خبر بد برای امیر قلعه‌نویی درباره مصدومیت مهدی قایدی
D988D8B1D8B2D8B4DAAFD8A7D987D8B4D987D8B1D982D8AFD8B3
دیدار استقلال و پیکان از شهرقدس به تختی منتقل شد
ساعات اداری تغییر می کند.
تغییر ساعات کاری ادارات از مهر 1404 شروع می شود؟
D8B1D8ADD985D8A7D986D8B9D985D988D8B2D8A7D8AF
رحمان عموزاد به فینال رسید
D8A7D8B3D8AAD982D984D8A7D984-4
اینستاگرام استقلال از دسترس مدیران خارج شد
IMG_20250915_181655
آماده انتقام از المپیکی ژاپنی!
IMG_20250915_163518
رحمان عموزاد با پیروزی نفس‌گیر به نیمه‌نهایی رسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *