اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه حلوای تبریزی؛ انتخاب اول

تنوع در وعده‌های افطار باید از مواردی باشد که به آن توجه کرد. اینکه بتوانیم مواد مغذی بدن را تامین کنیم و به علاوه غذاهای لذیذی بپزیم بسیار مهم است.
“دومین” کد تسک امروز تپ سواپ 20 شهریور سه شنبه How to retire early

به گزارش وقت صبح و به نقل از کجارو، حلوا تبریزی، یکی از نسخه‌های آسان و لذیذ حلوا است که با شیر یا آب، آرد سفید، شکر، گلاب، هل، زعفران و روغن و کره درست می‌شود. تفاوت حلوا با آرد سفید و شیر با حلوا سنتی در استفاده از شیر به‌جای آب در تهیه شهد حلوا و همچنین آرد سفید به‌جای آرد گندم است.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • یک پیمانه آرد سفید
  • ۲ پیمانه شیر (کم چرب) همدمای محیط
  • یک پیمانه شکر
  • نصف استکان گلاب
  • یک قاشق مرباخوری هل کوبیده شده و دم‌کرده
  • یک پیمانه روغن و کره آب شده
  • زعفران دم‌کرده به مقدار لازم
  • مغز بادام، پسته و گردو برای تزئین

طرز تهیه حلوای تبریزی

طرز تهیه حلوا با آرد سفید

مرحله اول:

آماده‌سازی شهد حلوا: شیر در دمای محیط را با شکر در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. آن‌ها را هم بزنید تا کمی سفت شوند. هل و زعفران را به شیر بیفزایید و پس از حل شدن کامل شکر در شیر، گلاب را در قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید.

مرحله دوم:

آرد الک شده را در تابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آرد، یک درجه تیره شود. سپس مخلوط روغن و کره را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید و تفت دهید.

مرحله سوم:

پس از رنگ گرفتن آرد، تابه را از روی حرارت بردارید و شربت را به‌تدریج در حلوا بریزید و هم بزنید تا یک ترکیب یکنواخت داشته باشید. حلوا را دوباره روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا حلوا دیگر به قاشق نچسبد. شما می‌توانید از حرکت قنداق‌پیچ یا گهواره‌ای هم برای قوام گرفتن حلوا استفاده کنید.

مرحله چهارم:

حلوا را در دیس بکشید و پس از خنک شدن، روی آن را با مغز بادام، پسته و گردو تزئین کنید.

بیشتر بخوانید : حلوای گردو خرمایی؛ بمب انرژی برای روزه داران

نکات مهم برای تهیه حلوا تبریزی

  1. شما می‌توانید شهد حلوا با آرد سفید را به‌جای شیر با آب درست کنید.
  2. حلوای آرد سفید با شیر برخلاف حلوی آرد گندم، تیره نیست؛ پس آرد را زیاد تفت ندهید.
  3. برخی افراد ترجیح می‌دهند از شیر‌ نارگیل به‌جای شیر معمولی استفاده کنند.
  4. در برخی طرز تهیه‌ها به‌جای شیر از شیر خشک استفاده می‌شود؛ اما ما به شما توصیه می‌کنیم که این کار را نکنید؛ زیرا طعم مطلوبی به حلوای شما نمی‌دهد.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *