اخبار برخط
اخبار برخط

طرز تهیه اسکمو گوجه سبزِ اصیل شمالی

برای درست کردن این اسکمو باید از مقداری گوجه سبز همراه با کمی زرشک تازه یا خشک استفاده کنید. اضافه کردن زرشک طعم ترش و رنگ بی‌نظیری به این اسکمو می‌بخشد. سایر مراحل درست کردن این اسکمو مثل روش قبل است. 

طرز تهیه اسکمو گوجه سبزِ اصیل شمالی

اسکمو گوجه سبز یک نوع بستنی ترش و خوشمزه شمالی است که می‌توانید آن را به راحتی آماده کنید. مزه این اسکمو بی‌نظیر است و می‌توانید آن را با میوه‌های دیگر و چاشنی‌های مختلف آماده کنید. 

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن اسکموی یخی گوجه سبز باید گوجه سبزها را با نمک، نبات و مقداری آب در قابلمه بریزید و بپزید. اجازه دهید گوجه سبزها کاملا بپزند و نرم شوند، سپس گلپر را اضافه کنید. 

بعد از این که مواد اسکمو خنک شد، می‌توانید آن را در قالب یا لیوان پلاستیکی بریزید و در فریزر قرار دهید. می‌توانید این اسکمو را با زرشک و به صورت صاف شده و بدون هسته نیز آماده کنید. 

رسپی این اسکموی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید. 

مواد لازم برای اسکمو گوجه سبز برای ۸ نفر

مرحله اول: گوجه سبزها را بشویید

برای شروع باید گوجه سبزها را با آب فراوان بشویید و چند دور آبکشی کنید تا کاملا تمیز شود. 

در این مرحله حتما چوب‌های متصل به گوجه سبز را نیز به دقت جدا کنید. 

مرحله دوم: گوجه سبزها را همراه با سایر مواد بپزید

گوجه سبزهای شسته شده را در قابلمه بریزید و بعد نبات، مقداری آب و نمک به آن اضافه کنید. 

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. سپس شعله گاز را کم کنید. 

اجازه دهید گوجه سبزها به خوبی بپزند و کاملا نرم شوند. این مرحله حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول می‌کشد. 

مرحله سوم: گلپر را اضافه کنید

زمانی که گوجه سبزها نرم شدند، و مایه اسکمو به قوام مورد نظر رسید، می‌توانید گلپر را اضافه کنید. ۲ دقیقه بعد شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مواد اسکمو کاملا خنک شود. 

مرحله چهارم: اسکموها را در قالب بریزید

موادی که آماده کرده‌اید را در قالب بستنی چوبی یا لیوان‌های یک بار مصرف بریزید و از یک چوب بستنی یا قاشق پلاستیکی به عنوان چوب اسکموها استفاده کنید. 

مرحله پنجم: اسکوها را در فریزر قرار دهید

اسکموها را در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ ببندند و منجمد شوند. بعد از چند ساعت اسکموی ترش و خوشمزه شما آماده است و می‌توانید در روزهای گرم بهار و تابستان آن را میل کنید و لذت ببرید. 

اسکمو گوجه سبز بدون هسته

اگر دوست ندارید هسته‌های گوجه سبز را در اسکمو احساس کنید، می‌توانید بعد از پخت گوجه سبز آن را با گوشتکوب بکوبید و بعد از صافی رد کنید و سپس از عصاره آن برای درست کردن اسکمو استفاده کنید. 

اسکمو گوجه سبز با زرشک

برای درست کردن این اسکمو باید از مقداری گوجه سبز همراه با کمی زرشک تازه یا خشک استفاده کنید. اضافه کردن زرشک طعم ترش و رنگ بی‌نظیری به این اسکمو می‌بخشد. سایر مراحل درست کردن این اسکمو مثل روش قبل است. 

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه اسکمو گوجه سبز

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن اسکمو گوجه سبز اشاره شده است، با ما همراه باشید. 

برای درست کردن این اسکموی یخی آلوچه می‌توانید به سلیقه خودتان از مقدار نبات بیشتر یا کمتری استفاده کنید. 

در صورت تمایل می‌توانید به جای نبات از مقداری شکر برای مزه دار کردن این اسکمو استفاده کنید. 

برای مزه دار کردن این اسکمو می‌توانید از مقداری لواشک خرد شده استفاده کنید. در این روش باید لواشک را خرد کنید و بعد از آماده شدن مایه، لواشک را در قابلمه بریزید. سپس آن را در قالب بریزید و در فریزر قرار دهید. 

گلپر اصلی‌ترین چاشنی اسکموی آلوچه است و از همین رو نباید آن را حذف کنید. 

اگر دوست دارید طعم اسکمو آلوچه شما ترش‌تر شود، می‌توانید مقداری رب آلوچه یا رب انار به آن اضافه کنید. 

می‌توانید این اسکمو را با ترکیب میوه‌های مختلف تابستانی آماده کنید. 

اگر برای درست کردن اسکمو از لیوان پلاستیکی استفاده می‌کنید، باید بعد از آماده شدن اسکمو، لیوان را با قیچی برش دهید تا اسکمو به راحتی خارج شود. 

این اسکمو معمولا بدون صاف کردن هسته‌های گوجه سبز آماده می‌شود. 

برای درست کردن اسکمو شمالی می‌توانید از قالب‌های آماده بستنی چوبی نیز استفاده کنید.

منبع: مجله اکالا

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

IMG_20251027_162553_908
شوک به ناپولی: دوری طولانی‌مدت دی‌بروین تایید شد
D988D8B1DB8CD8A7D8BAD981D988D8B1DB8C
وریا غفوری مربی استقلال شد
IMG_20251027_153923_202
رسمی: ایگور تودور از یوونتوس اخراج شد
IMG_20251027_125910
وضعیت نهایی چشمی امروز مشخص می‌شود
IMG_20251027_151525
تداوم ناکامی تکواندوکاران ایران در ووشی چین
IMG_20251027_152040
اعضای مجوز حرفه‌ای لیگ برتر معرفی شدند
photo_DBB2DBB0DBB2DBB5-DBB1DBB0-DBB2DBB7_DBB1DBB4-DBB2DBB3-DBB2DBB1
ستاره سابق رئال مادرید درگذشت
photo_2025-10-27_13-09-38-1
اختتامیه نخستین دوره مسابقات قهرمان شهر کارگری تهران در منطقه ۲۱ برگزار شد
photo_2025-10-27_13-10-23-1
برگزاری بزرگترین همایش زورخانه‌ای تاریخ ایران در افتتاحیه «قهرمان شهر»
photo_DBB2DBB0DBB2DBB5-DBB1DBB0-DBB2DBB7_DBB1DBB4-DBB0DBB6-DBB0DBB3
بازتاب جهانی درگیری جنجالی ال‌کلاسیکو؛ انگار به ۱۳ سال قبل برگشته‌ایم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *