اخبار برخط
اخبار برخط

ته‌انداز مرغ با سس پستو؛ پلو مخلوط با طعم ویژه

ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی پلو مخلوط بسیار خوشمزه با ته‌چین مرغ و مزه‌دار شده با سس پستو است.

ته‌انداز مرغ با سس پستو؛ پلو مخلوط با طعم ویژه

ـ ته‌انداز مرغ نوعی ته‌چین است که در آن تکه‌های مرغ به صورت ته‌دیگ کف قابلمه چیده می‌شود و برنج روی آن قرار می‌گیرد و وقتی بعد از پخت، برنج را داخل دیس برمی‌گردانید، مرغ در قسمت روی غذا قرار می‌گیرد و بسیار لذیذ و خوشمزه است. ته‌انداز را معمولا به صورت زعفرانی همراه با پلو ساده یا سبزی پلو می‌پزند. ته‌انداز مرغ با سس پستو نوعی غذای سبز است که طعم فوق‌العاده‌ای دارد و اگر یکبار آن را درست کنید، قطعا مشتری دائم آن خواهید شد. اگر دوست دارید این ته‌انداز خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ته‌انداز مرغ با سس پستو همراه ما باشید.

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه
سینه و ران مرغ: به تعداد لازم
ریحان: ۱ دسته
گشنیز: ۲ دسته
گردوی خرد شده: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

ته‌انداز مرغ با سس پستو؛ پلو مخلوط با طعم ویژه

برای درست کردن این ته‌انداز خوشمزه ابتدا برنج را با آب و کمی نمک خیس کنید و به مدت ۴ ساعت کنار بگذارید. برای درست کردن سس پستو ابتدا گشنیز، جعفری، حبه‌های سیر، مغز گردو و روغن زیتون را داخل دستگاه غذاساز بریزید و میکس کنید تا سس یکدستی شکل بگیرد. در آخر کمی نمک، فلفل سیاه و آب لیموترش به سس اضافه کنید و هم بزنید. دو تا سه قاشق غذاخوری از سس را روی تکه‌های مرغ بریزید و ماساژ بدهید. مرغ را کنار بگذارید تا مزه‌دار شود. برنج را آبکش کنید و کمی کال‌تر بردارید. بقیه سس را با برنج آبکش شده مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. کف قابلمه کمی روغن بریزید و تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را کف قابلمه کنار هم بچینید. حالا برنج را روی مرغ بریزید و کاملا پخش کنید. روی درب قابلمه دمکنی بگذارید و برنج را با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید تا مرغ‌ها بپزد و برشته شود و برنج دم بکشد. بعد از اینکه برنج پخت، آن را داخل دیس برگردانید و سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ برای آبکش کردن برنج به این نکات توجه کنید. بعد از اینکه برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه‌ای اضافه کنید که کمی شور‌تر از حد معمول باشد. بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد. بهتر است برنج حداقل ۳ ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد. اگر وقت دارید، حتماً از شب قبل برنج را خیس کنید. برای آب‌کش کردن برنج قابلمه را تا دو سوم از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید. نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید. آبی را که به برنج اضافه شده بود و برنج با آن خیس خورده بود، خالی کنید و برنج خیس خورده را داخل آب درحال جوش بریزید.
حرارت برنج درحال جوش نباید کم باشد و شعله گاز باید متوسط رو به زیاد باشد. درب قابلمه را نگذارید و صبر کنید تا آب برنج جوش بیاید. وقتی آب دوباره به جوش آمد، چندبار با فاصله و البته با دقت برنج را هم بزنید تا دانه‌ها از هم باز شود. دقت کنید برنج را خرد نکنید. تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد. البته زمان جوشیدن برنج به نوع آن بستگی دارد. زمانی برنج برای آب‌کش کردن مناسب است که دانه‌های آن نرم شود؛ ولی هنوز مغز آن سفت باشد. بعد از اینکه برنج را آب‌کش کردید، اجازه بدهید آب برنج کاملاً گرفته شود. سپس روی برنج آب سرد بریزید تا پخت دانه‌ها متوقف شود و همین‌طور نمک اضافی بین دانه‌های برنج بیرون رود تا برنج شور نشود. اگر خواستید برنج بیشتر قد بکشد، وقتی برنج شروع به جوشیدن کرد، یک استکان آب سرد به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به برنج شوک وارد شود و بیش‌تر قد بکشد. دقت داشته باشید که آب سرد را از وسط برنج اضافه نکنید؛ بلکه خیلی آرام از اطراف برنج اضافه کنید.

ـ روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
۱- برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
۲- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر ۱ قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از ۱ دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
۳- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

D985D8A7D8B1D8A7D8AFD988D986D8A7
ادعای رشوه و نقش مافیا در قهرمانی ناپولیِ مارادونا
D985D8ADD985D8AFD985D987D8AFDB8CD8B2D8A7D8B1D8B9
تداوم نیمکت‌نشینی محمدمهدی زارع در روسیه
D988DB8CD8B1D8ACDB8CD984D981D986D8AFD8A7DB8CDAA9
واکنش تند فن‌دایک به انتقاد وین رونی: این نوع حرف زدن تنبلانه است!
DAAFD988D8A7D8B1D8AFDB8CD988D984D8A7
گواردیولا: هنوز کسی نگفته روی دوناروما خطا بود یا نه!
D987D8A7D986D8B3DB8CD981D984DB8CDAA9-1
فلیک پس از برد برابر الچه: پرس تیمی و واکنش خوب به ال‌کلاسیکو نکته مثبت امروز بود
D8A7D8B1D984DB8CD986DAAFD987D8A7D984D986D8AF
هالند پس از دبل برابر بورنموث: مهم برد تیم بود نه هت‌تریک من!
D9BED8B1D8B3D9BED988D984DB8CD8B3-2
آغاز بلیت‌فروشی دیدار پرسپولیس و استقلال خوزستان از سه‌شنبه
unnamed-file-3
اردوی آمادگی جوانان وزنه‌ برداری
D8B5D8A7D8AFD982D985D8ADD8B1D985DB8C
احتمال جابه‌جایی محرمی و اسماعیلی‌فر مقابل الشرطه
D8AFD8B1D8A8DB8CD8AAD987D8B1D8A7D986
مکان برگزاری دربی تهران همچنان نامشخص!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *