چطور غذای مانده را در هوا پز دوباره گرم کنیم؟

احتمالا شما هم اگر ایرفرایر خریده باشید به این فکر کردید که قرمه سبزی و غذاهای ایرانی از دیشب مانده را چطور گرم کنید.

چطور غذای مانده را در هوا پز دوباره گرم کنیم؟
کد خبر : ۲۲۵۶۹۶
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- با خرید دستگاه هواپز آدم به سرش می زند همه کارها را با همان انجام دهد؛ از گرم کردن نان سنگک یا غذای مانده.

برای این کار به صورت عمومی می توانید روی دمای 204 درجه 5 دقیقه زمان بدهید.

اگر به اندازه دلخواه گرم نشد دوباره 3 دقیقه زمان بدهید اما حواستان باشد بیشتر از این کاملا برشته می شود.

در ادامه بچه های وقت صبح توضیحی مفصل تر برایتان آورده اند:

با استفاده از سرخ کن هوا برای گرم کردن غذای باقی مانده، می توانید دوباره آن بافت ترد و تازه پخته شده را به دست آورید!

نکات کلی:

پیش گرمایش: اکثر دستور العمل ها توصیه می کنند سرخ کن هوا را به مدت 5 دقیقه در دمای 204 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قبل از اضافه کردن غذا گرم کنید.

خیلی پر نکنید: بین تکه های غذا برای گردش هوا فضای خالی بگذارید تا اطمینان حاصل شود که به طور یکنواخت گرم و ترد می شوند.

با درجه حرارت کم و به آرامی شروع کنید: با دمای پایین تر و زمان پخت کوتاه تر شروع کنید و مرتباً میزان پخت را بررسی کنید.

همیشه می توانید مدت بیشتری بپزید، اما نمی توانید سوختگی را برطرف کنید!

از مقدار کمی روغن استفاده کنید: پاشیدن کمی روغن می تواند به ترد شدن برخی غذاها کمک کند، اما مراقب باشید که زیاده روی نکنید.

حواستان باشد: سرخ کن های هوا به سرعت غذا را می پزند، بنابراین مراقب غذای خود باشید تا از سوختن جلوگیری شود.

دستورالعمل های خاص:

گوشت: برای از بین بردن رطوبت اضافی، باقی مانده گوشت را خشک کنید.

با دمای 204 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید و به مدت 3-5 دقیقه بپزید، در نیمه راه برگردانید.

دمای داخلی را با دماسنج گوشت بررسی کنید و بپزید تا به 74 درجه سانتیگراد (165 درجه فارنهایت) برسد تا ایمن باشد.

غذاهای سوخاری یا سرخ شده: با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید و به مدت 2-4 دقیقه بپزید، در نیمه راه برگردانید.

به دنبال یک نمای بیرونی ترد بدون سوختن باشید.

برای سبزیجات: با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و به مدت 3-5 دقیقه بپزید، گاهی اوقات هم بزنید. این به گرم شدن آنها بدون خشک شدن کمک می کند.

برای برنج یا غلات: با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و به مدت 2-3 دقیقه بپزید، گاهی اوقات هم بزنید. پاشیدن کمی آب یا آبگوشت می تواند به جلوگیری از خشکی کمک کند.

به یاد داشته باشید  بهترین راه برای گرم کردن باقی مانده های غذا به غذای خاص و نتایج مورد نظر شما بستگی دارد.

با توجه به تجربه و مدل سرخ کن هوا خود احساس راحتی کنید که دما و زمان پخت را آزمایش و تنظیم کنید.

از باقی مانده های غذای خوشمزه و گرم شده خود لذت ببرید!

 

۰
ارسال نظر