عکس/ الناز حبیبی خانوادگی به دیدن نازنین بیاتی رفتند!

نازنین بیاتی این روزها با نمایش کلنل روی صحنه نمایش است.

عکس/ الناز حبیبی خانوادگی به دیدن نازنین بیاتی رفتند!
کد خبر : ۲۱۹۴۳۳
لینک کوتاه کپی شد
0

وقت صبح- الناز حبیبی و برادرش به دیدار نازنین بیاتی در پشت صحنه این نمایش رفتند. 

الناز حبیبی و برادرش به دیدن نازنین بیاتی رفت.

نمایش «کلنل» قصه جوانی که خودش را وقف ایران کرد

بستگان محمدتقی‌خان پسیان، شامگاه دوشنبه ۲۹ آبان، به تماشای کنسرت نمایش «کلنل» در تالار وحدت نشستند. 

ایسنا: کنسرت نمایش «کلنل» به نویسندگی محمد نقایی و کارگردانی امیر بشیری در اجرای روز دوشنبه ۲۹ آبان، پذیرای بستگان محمدتقی‌خان پسیان در تالار وحدت بود. 

حضور بستگان پسیان در تالار وحدت، حال و هوای متفاوتی را برای کنسرت نمایش «کلنل»، بازیگران و عوامل این پروژه هنری رقم زد. 

محمدتقی پسیان، معروف به کلنل محمدتقی‌خان پسیان از نظامیان اواخر دوره‌ی قاجار و فردی با احساسات قوی ملی‌گرایانه بود که از ابتدای تشکیل ژاندارمری ایران تا ۹ سال بعد در این نهاد خدمت کرد. 

او در سال ۱۳۰۰ پس از شورش علیه دولت مرکزی به نخست‌وزیری احمد قوام‌السلطنه، در جریان درگیری با عشایر کرد در قوچان کشته شد. 

او جزو اولین کسانی بود که تحصیلات نظامی خود را در شهر برلین، ابتدا در نیروی هوایی و سپس در پیاده‌نظام ارتش آلمان، ادامه داد و موفق شد نشان صلیب آهنین را کسب کند. 

پسیان همچنین به فعالیت‌های ادبی و فرهنگی می‌پرداخت و علاوه بر کتاب خاطراتش با عنوان «سرگذشت یک جوان وطن‌دوست»، کتاب دیگری با عنوان «جنگ مقدس از بغداد تا ایران» را نوشت که شرح تجربه‌های او در غرب ایران بود. 

وی همچنین به حلقه‌ی مهاجران یعنی کمیته میلیون ایرانی در برلین پیوست که سیدحسن تقی‌زاده رهبری آن را برعهده داشت و مجله کاوه را منتشر می‌کرد و پسیان هم گاهی در این مجله مقاله می‌نوشت

در اجرای موسیقی نمایش «کلنل»، امین اشرفی تهیه‌کننده، حسن جودکی مجری طرح و مدیرتولید، امیرحسین سمیعی آهنگ‌ساز «کلنل» هستند و کاظم سیاحی، نازنین بیاتی، رحیم نوروزی، سیامک صفری، اتابک نادری، امیر محاسبتی، الهه شه‌پرست، مجید رحمتی، علی عطایی، سعید ملک‌نژاد، محمدباقر صفانور و محمد معتمدی در نقش عارف قزوینی، در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند. 

«کلنل» داستان یک قهرمان ملی است که کارهای بزرگی برای این سرزمین کرده است ولی نامش در تاریخ به فراموشی سپرده شده است.

۰
ارسال نظر