اخبار برخط
اخبار برخط

این دسر جاودویی خوشمزه رو واسه شب یلدا درست کنید

می تونید با درست کردن یک دسر جادویی خوشمزه در شب یلدا مهمانان خود را سورپزایز کنید.
دسر جادویی یلدا

به گزارش وقت صبح؛ دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند.

در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند.

دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

دسر جادویی با میوه یکی از انواع دسر‌های میوه‌ای است که خیلی راحت آماده می‌شود و نیاز به استفاده از مواد خاصی ندارد.

اگر دوست دارید این دسر خوشمزه و آسان و شیک را برای شب یلدا تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش دسر جادویی همراه ما باشید.

مواد لازم

نشاسته ذرت: ۷ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری

آب پرتقال یا آب انبه: یک و نیم لیتر

میوه شامل سیب، موز، کیوی و توت فرنگی: از هر کدام ۱۰۰ گرم

کره: ۲۰ گرم

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا موز، سیب، کیوی و توت فرنگی را به صورت نگینی کمی درشت خرد و با هم مخلوط کنید. حالا میوه‌های خردشده را داخل قالب موردنظرتان بریزید.

در مرحله بعد آب پرتقال یا آب انبه را داخل یک قابلمه بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پودر ژلاتین را همراه با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید و روی بخار کتری درحال جوش بگذارید تا کاملا شفاف و روان شود.

قابلمه آب میوه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و انقدر هم بزنید تا آب میوه کم کم به غلظت برسد. در آخر پودر ژلاتین و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید.

حالا مایه آماده را روی میوه‌ها داخل قالب بریزید و خیلی آرام مواد را هم بزنید تا همه میوه‌ها با مایه دسر مخلوط شوند. قالب دسر را به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.

برای بیرون آوردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید ۵ دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود.

اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر به‌راحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمی‌گردد. بقیه قالب‌ها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید.

اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا می‌شود؛ درحالی‌که قالب‌های پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیشتری نیاز دارند.

حواس‌تان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب می‌اندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت.

بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید و روی دسر را به دلخواه تزیین کنید، نوش جان.

نویسنده:

این خبر را به اشتراک بگذارید.
این خبر را به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

img_20250909_100111_607
گتوزو: دیوانه‌کننده‌ترین بازی دوران مربیگری‌ام بود
d985d8a7d8b1daa9d988d8a8d8a7daa9db8cda86
هافبک پرسپولیس برابر کرواسی به میدان رفت
img_20250909_094952_153
اورونوف و مدال قهرمانی کافا از دستان اینفانتینو
img_20250909_092133_752
نونو اسپریتو سانتو از ناتینگهام فارست اخراج شد
1992b5aee3b_9e0503
جمله خوشحال کننده ساپینتو به استقلالی ها: رونالدو را آبی پوش میکنم(ویدیو)
d8b4d987d8b1db8cd8a7d8b1d985d8bad8a7d986d984d988
آخرین وضعیت مصدومیت شهریار مغانلو در فینال کافا
d8b3db8cd8afd8add8b3db8cd986d8add8b3db8cd986db8c
ساپینتو: سیدحسین از ابتدا در لیست من بود
d8b3d8a7d9bedb8cd986d8aad988
ساپینتو: قهرمانی حذفی را از ما گرفتند!
d8acd984d8a7d984d8a7d984d8afdb8cd986d985d8a7d8b4d8a7d8b1db8cd9bed988d981
دوری طولانی ماشاریپوف از استقلال
1992b29f31b_fd9135
ساپینتو: داور چهارم دربی دروغگو بود و لایق محرومیت نبودم(ویدیو)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *