به گزارش سرویس آشپزی وقت صبح، خورشت بادمجان قارچ یکی از غذاهای گیاهی است که شما می توانید در زمان کوتاهی با کمترین روغن آن را درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم:
- بادمجان: یک کیلو
- قارچ: 200 گرم
- گوجه فرنگی: 3عدد
- آب غوره: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه: یک عدد
- رب: یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- پیاز: یک عدد
طرز تهیه:
ایتدا پیازهای خرد شده را با یک قاشق روغن به همراه زردچوبه سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
در محله بعد بادمجانها را کبابی کرده و پوستشان را می کنیم.
بادمجانها را به همراه قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده و گوجه حلقه شده بر روی پیاز داغ ها می چینیم و نمک و فلفل روی آنها می پاشیم.
رب را به هماره آب غوره و کمی آب رقیق می کنیم و در روی مواد می ریزیم.
خورشت را به مدت یک ساعت با شعله کم می گذاریم تا جا بیفتد.